Helaas heb ik alle geplande workshops en cursussen af moeten zeggen in verband met Covid-19.
Zodra dit weer mogelijk is zal ik dat met jullie delen. Mocht je tussentijds vragen hebben, stel deze vooral per mail (todaisys@outlook.com), via een social mediakanaal of telefonisch. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!
0 Comments
Ik vraag mezelf wel eens af hoe ik het avondeten voor onze kinderen zo leuk en lekker mogelijk kan maken. Er zijn namelijk groentes die ze echt nog niet lekker vinden, maar die wij wel ontzettend lekker vinden. Mijn moeder zorgde er meestal voor dat er meerdere groentes op tafel stonden. Ik probeer dat anders, ik probeer het zo interessant mogelijk voor ze te maken, waardoor ze toch bereid zijn om het te proberen.
Het tweede gerecht dat ik maakte voor swiepswoepswap van Mandy and More was een vegan recept van Food Happiness enJoy. Dat triggerde me omdat ik nog nooit bewust vegan heb gekookt. Wellicht dat ik wel eens vegan bak, wanneer ik geen eitjes en boter in mijn recepten gebruik. Maar echt vegan koken heb ik hiervoor niet gedaan, dat leek me wel een leuke uitdaging en toevoeging voor op ToDaisy’s. Koken jullie wel eens vegan? Wat inhoudt dat je geen dierlijke producten gebruikt, dus ook geen kaas of eieren?
Voor Swiepswoepswap van Mandy and More werd ik deze keer gekoppeld aan Joy van Food Happiness enJoy. Ik maakte niet een gerecht maar twee gerechten. De avocado cocktail zag er namelijk erg lekker uit en een vegan recept trok mijn aandacht, maar daarover maandag meer.
Risotto is een gerecht dat je ook makkelijk en mooi kunt serveren wanneer je een etentje geeft. Naast een lekkere ovenschotel vind ik dit soort recepten daar ook ideaal voor. Ik krijg regelmatig de vraag wat kan ik koken? Ik krijg bezoek, maar heb geen goede oven om een lekkere ovenschotel te maken. Dit is een recept dat ik voor visite bereiden, omdat het gewoon ontzettend lekker is en je het ook nog een mooi kunt opmaken.
Het is eindelijk zo ver ToDaisy’s gaat workshops geven. Ik kreeg regelmatig de vraag of ik ook workshops gaf en daar heb ik natuurlijk ontzettend lang over getwijfeld. Aan dat lange twijfelen is een einde gekomen. Vandaag (voor de oplettende lezer twee weken geleden al) is de landingspagina workshops online gekomen. Als je verder leest zul je meer lezen over een leuke start actie.
De kerstsoepen zijn dit jaar allebei vegetarisch op de topping van deze soep na. Mocht je toch echt een soep willen die van rundvlees getrokken is? Vervang dan of de groentebouillon door runderbouillon of serveer deze vers getrokken runderbouillon zelf. Er staan natuurlijk nog veel meer lekkere soepen op de blog, dus speur vooral eens door alle soeprecepten die online staan.
Met wat voor dessert sluiten jullie het kerstdiner meestal af? Bij ons is dat regelmatig een combinatie waarbij ook ijs wordt geserveerd. Daarom vandaag nog een heerlijke ijstaart recepten. Deze dubbele chocolade ijstaart is een echt pareltje voor de chocolade liefhebbers onder ons.
Dit jaar zijn er niet zoveel kerstrecepten op ToDaisy’s online gekomen. Ik ben namelijk ontzettend druk geweest met een nieuw project, ik ga vanaf januari workshops geven. En deze zijn vanaf nu te boeken, of ja voor de oplettende volger stond de workshoppagina al 2 weken online en is de eerste workshop al geboekt. Weet je dus nog geen kerstcadeautje voor familie of vrienden boek dan een leuke workshop bij mij.
Donauwellen is een plaat gebak dat je vooral in Duitsland en Oostenrijk ziet. Het heeft zijn naam ook te danken aan de rivier. Dit is een recept dat mijn tante altijd maakte, mijn moeder heeft het recept ooit gekregen en nu heb ik het ook eindelijk een keer zelf gemaakt. Dit recept hebben jullie te danken aan mijn tante zij heeft lange tijd in Duitsland gewoond.
|