Tijdens eerste paasdag hebben we met mijn familie gegeten. Ieder stel zou 2 gerechtjes maken. Mijn vriend heeft Italiaanse gehaktballetjes gemaakt en ik gehaktbrood, gevuld stokbrood en ijs. Daarnaast hebben mijn ouders Italiaanse tomatensoep, een kabeljauw gerechtje en aardappeltjes gemaakt. Mijn broer heeft bruschetta en knoflook champignons gemaakt. Enkele foto's van diverse gerechten en de recepten van mijn gerechten. Klik hier voor het recept van het gehaktbrood. Gevuld stokbrood Ingrediënten: 1 grote ui, een bakje boursin, bieslookroomkaas, 1/2de zakje geraspte kaas, 1 ons achterham, 1 kant en klaar stokbrood en aluminiumfolie. Snipper de ui en snij de achterham fijn. Meng de boursin, bieslookroomkaas, de ui, de achterham en de geraspte kaas door elkaar. Snij het stokbrood om de paar centimeter in, maar niet helemaal door. Vul het stokbrood vervolgens met het mengsel, wikkel het in aluminiumfolie en doe het 30 à 40 minuten in de oven die voorverwarmd is op 200 graden. Dit recept heb ik van een goede vriendin en is een gegarandeerd succes. Banaan-Mangoijs Ingrediënten: 3 bananen, 3 mango's en 140 gram eetlepels dikke yoghurt. Schil de mango's en bananen en vries dit 3 uur in, zodat het fruit wat aangehard is. Doe het fruit en de yoghurt in een blender en mix het tot een glad geheel (het kan ook met een staafmixer zoals je op de foto ziet). Doe het mengsel in een diepvriesbakje en vries het in. Haal het ongeveer een kwartier voor gebruik uit de vriezer, zodat het goed schepbaar is. Ik heb niet van alle gerechten foto's gemaakt, al was de rest ook heerlijk! Ik ben het gewoon vergeten, maar hieronder nog enkele foto's van: De Italiaanse tomatensoep, Kabeljauw met spinazie en de Italiaanse gehaktballetjes.
0 Comments
Your comment will be posted after it is approved.
Leave a Reply. |