Begin februari is Dylan 1 jaar oud geworden. Daarvoor kreeg hij natuurlijk een taartje om lekker in te slaan. Deze keer heb ik het simpel gehouden en bakte als basis een chocolade- en vanillecake. Die ik vulde met een mango botercrème en opmaakte met verse slagroom.
0 Comments
Vandaag start de week zonder vlees, daarom verschijnen er deze week alleen maar vegetarische recepten op ToDaisy’s. Een paar weken geleden aten wij al deze vegetarische maaltijden. Natuurlijk doen wij nu ook weer mee aan de week zonder vlees. Deze week staan er voor ons vegetarische recepten op het menu die de komende maanden online komen.
Kennen jullie kervelsoep? Zo ja, maken jullie deze soep ooit? Eigenlijk is het ontzettend simpel, mits je een potje kervel aan kunt komen. Dat was het moeilijkste van het maken van deze soep. Toevallig wilde mijn moeder ook kervelsoep maken en was haar doorzettingsvermogen om kervel te scoren ontzettend groot.
Nu het nog even stamppotten weer is genieten we er ook nog van. Deze keer een geroosterde broccoli stamppot met knolselderij en aardappels. Ik verving de helft van de aardappels door knolselderij. Het gaf een hele lekkere smaak, maar daardoor aten de kinderen stiekem ook meer groentes.
Op de valreep maakte Eliza-Jane en ik gisteren nog carnavalskoekjes. Of ja ik bakte de koekjes, want we begonnen de ochtend met het doen van boodschappen. Daar kwam ze oma tegen en natuurlijk wilde ze niet mee naar huis, maar met oma mee.
Volgen jullie andere foodbloggers? Ik wel op Instagram. Een paar weken geleden zag ik dat Andrea van https://www.anniepannie.nl en Priya van www.priyalovesfood.nl een nuggetchallenge in de wereld hadden geroepen. Wij eten niet zo vaak nuggets, maar ik vond dit een goede gelegenheid om eens zelf visnuggets te maken. Het zijn visnuggets geworden in een jasje van kokos en kerrie
|