ToDaisy's
  • Home
  • Theetuintje (webshop)
  • Over mij
  • Contact

Savooiekoolstamp

12/12/2014

0 Comments

 
Niet alles dat ik kook is een succes. De savooiekoolstamp was zo’n recept dat niet bijzonder was. Maar hier toch het recept voor de liefhebbers onder ons.
Foto
Ingrediënten voor 2 personen: ½ kg aardappels, ¼ savooiekool (als hij groot is), speklappen, 2 tl mosterd, een schuitje melk, peper en zout.

Schil en was de aardappels en kook ze gaar. Als je ze in kleine stukken snijd zijn ze eerder gaar. Snijd de savooiekool in dunne reepjes en was deze goed. Zelf gooi ik de twee buitenste bladen altijd weg, want die zijn meestal het viest. Bak intussen de speklappen gaar naar eigen smaak.
Voeg de laatste 10 minuten van het koken van de aardappels de gesneden savooiekool toe. Als de aardappels en savooiekool gaar zijn giet dan het water af en maak er met een stamper stamp van. Voeg een schuitje melk en mosterd toe en roer het goed door elkaar. Maar het geheel op smaak met een beetje peper en zout.

Mochten jullie wel een lekker recept met savooiekool hebben schroom dan niet om het me te laten weten.
0 Comments

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Over mij

    Mijn naam is Daisy en ik hou van koken en ben gek op thee. Op deze blog vind je vele lekkere en vooral makkelijke recepten. Daarnaast heb ik sinds vorig jaar een theewebshop, ToDaisy's Theetuintje, daar vind je heerlijke soorten losse thee. 
    Veel lees, kijk en kook plezier!

Locatie

Klantenservice

algemene_voorwaarden_todaisys.pdf
File Size: 177 kb
File Type: pdf
Download File

privacyverklaring_todaisys.pdf
File Size: 118 kb
File Type: pdf
Download File

ruilen_en_retourneren_todaisys.pdf
File Size: 101 kb
File Type: pdf
Download File

verzending_en_betaling_todaisys_2.pdf
File Size: 93 kb
File Type: pdf
Download File

  • Home
  • Theetuintje (webshop)
  • Over mij
  • Contact