Vandaag is de visburger aan de beurt en wel de garnalenburger. Wij eten regelmatig vis en zijn er gek op. Gelukkig eten de kinderen dit ook goed en hoef ik dus niet apart voor hen vissticks te bakken. Als ik een visburger maak is dat vaak van witvis of zalm, maar van garnalen was de eerste keer en de bordjes waren helemaal leeg. Dit was een goede keuze want die lekkere garnalen werden natuurlijk door het bakken roze en dat viel wel in de smaak bij onze kleine meid. Ik maakte wel 2 varianten een kids/babyproof variant en een die wij aten. Zal ik vast verklappen welke burger volgende week online komt? Ik doe het gewoon volgende week wordt een dubbele cheeseburger. De kinderen kregen een enkele, want een dubbele werd wel erg veel, maar daarover lezen jullie volgende week meer! Ingrediënten voor 4 burgers:
Babyproof Als de garnalen fijngehakt zijn met de citroenrasp, bloem en ei haal je voor de kinderen 1/3de van het mengsel uit. Met rode peper was het voor mijn kinderen namelijk te heftig, maar mochten jouw kinderen daar wel van houden laat ze het vooral mee eten. Zoals hierboven bij de bereidingswijze al staat omschreven liet ik een van de twee guacamoles erg basic. Deze was voor de kinderen, daar liet ik de peper en rode ui weg. Wel voegde ik een klein beetje verse peper toe. Ook gaf ik de kinderen een zacht bruin broodje in plaats van een hard broodje. Verder kun je de omschrijving van hierboven volgen.
0 Comments
Your comment will be posted after it is approved.
Leave a Reply. |