ToDaisy's
  • Home
  • Theetuintje (webshop)
  • Workshops
    • Fingerfood workshop
    • High Tea Workshop
    • Tapasworkshop
    • Algemene informatie
  • Over mij
  • Contact

Boterboontjes op Provencaalse wijze

21/9/2014

0 Reacties

 
De  boontjes komen uit het groentepakket. Het recept zat ook bij het groentepakket, met een kleine aanpassing was het een heerlijke variant op gekookte boontjes. 
Foto
Ingrediënten voor 2 personen: 1/2 de paprika, 6 (groene) olijven, 2 grote tomaat, 300 gram (boter)boontjes, 1 el Provencaalse kruiden, olijfolie, een schnitzel, plakjes kaas en peper en zout.

Maak de boontjes schoon en halveer ze. Blancheer de boterboontjes in ongeveer 5 minuten beetgaar. Snijd de olijven, paprika en 1 tomaat in kleine stukken. Laat een scheutje olijfolie warm worden in een pan en bak de paprika eerst aan. Voeg na (ongeveer) een minuut de kruiden, olijven en tomaten toe. Giet de boontjes af als ze gaar zijn en bak die nog even mee met het paprikamengsel.

Bereiding schnitzel
Bak de schnitzel aan beide kanten goudbruin. Snijd een tomaat in plakken.  Leg de tomaten op de schnitzel en daarna de plakken kaas erop. Doe de deksel op de pan, hierdoor wordt de tomaat gaar en smelt de kaas.

Smakelijk!
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

    Over mij

    Mijn naam is Daisy en ik hou van koken. Op deze blog vind je diverse recepten. 
    Veel lees, kijk en kook plezier!

Locatie

Klantenservice

algemene_voorwaarden_todaisys.pdf
File Size: 177 kb
File Type: pdf
Bestand downloaden

privacyverklaring_todaisys.pdf
File Size: 118 kb
File Type: pdf
Bestand downloaden

ruilen_en_retourneren_todaisys.pdf
File Size: 101 kb
File Type: pdf
Bestand downloaden

verzending_en_betaling_todaisys.pdf
File Size: 91 kb
File Type: pdf
Bestand downloaden

  • Home
  • Theetuintje (webshop)
  • Workshops
    • Fingerfood workshop
    • High Tea Workshop
    • Tapasworkshop
    • Algemene informatie
  • Over mij
  • Contact