Maken jullie wel eens zelf je pizzadeeg? Deze blog bevat naast een heerlijk belegde pizza ook een lekker pizzadeeg recept. Als we zelf pizza’s beleggen koop ik de bodems van tante Fanny, ideaal als je weinig tijd hebt en ook nog eens ontzettend lekker. Dat pizzadeeg kun je ook beleggen volgens deze kipshoarma manier.
0 Comments
Wat voor saus maken jullie voor bij de asperges? Ik ben daar over het algemeen ontzettend saai in, namelijk een simpele botersaus staat hier vaak op tafel. Eind mei ging ik lunchen met mijn ouderlijk gezin voor de verjaardag van mijn moeder. Deze lunch was overigens zonder kinderen en aanhang wat ook een keer ontzettend gezellig was. Daar bestelde mijn moeder en ik een aspergeproeverij voor 2 personen. Bij een van de aspergebereidingen kregen we een hollandaisesaus met tijm. Dat bracht me op het idee van deze tijmsaus.
Wat doen jullie als je een paar asperges over hebt? Ik maak er regelmatig soep van, maar als het er maar een paar zijn maak ik er asperge eiersalade van. Lekker voor op toast, maar ook voor de lunch op brood of een broodje.
Je kunt deze vegetarisch maken of met ham. Ik maakte beide zoals je hier op de foto’s kunt zien, de aanpassing is namelijk zo klein alleen een beetje ham. |