Tapas workshop (hapjesworkshop)
In verschillen landen kennen ze kleine hapjes die je krijgt voor het eten om je eetlust op te wekken en de smaakpapillen wakker te schudden. In Frankrijk wordt dit gedaan met amuses, in Italië met antipasti en Griekeland (en andere landen) met meze. Tapas zijn de Spaanse aperitiefhapjes om je eetlust op te wekken. Wij hebben verschillende van deze hapjes gebundeld en gaan er een vullende avondmaaltijd van maken.
Deze workshop zal bestaan uit 8 tot 10 hapjes. Zowel vlees, vis of vegetarische hapjes zullen niet ontbreken. Daarnaast zullen we brood maken met smeersels. Ook zullen er verschillende kooktechnieken voorbijkomen.
Dingen die jullie niet lusten, diëten en allergieën graag van tevoren doorgeven, zodat hier zoveel mogelijk rekening mee kan worden gehouden.
Deze workshop zal bestaan uit 8 tot 10 hapjes. Zowel vlees, vis of vegetarische hapjes zullen niet ontbreken. Daarnaast zullen we brood maken met smeersels. Ook zullen er verschillende kooktechnieken voorbijkomen.
Dingen die jullie niet lusten, diëten en allergieën graag van tevoren doorgeven, zodat hier zoveel mogelijk rekening mee kan worden gehouden.