Het is alweer een tijd geleden dat er een soeprecept online kwam. Terwijl het niet eens zoveel moeite kost om binnen een half uur een lekkere soep op tafel te hebben staan. Daarom vandaag een recept voor waterkerssoep.
0 Comments
Het recept van deze kip heb ik een paar maanden geleden al aan jullie beloofd. Door de verbouwing en alles wat daarbij kwam kijken hebben we besloten dat ik me deze zomer daarop zou focussen. Daardoor kon Luke als hij thuiskwam direct gaan klussen (of wij beide) en hoefde hij niets meer te regelen. En kon er ook daadwerkelijk verhuisd worden afgelopen zomer.
Ik ben gek op recepten uit de oven. Je legt alle ingrediënten op een ovenschaal/bakplaat en plaatst het in de oven, de oven doet verder het werk. Zo ook met deze heerlijke krieltjes die ik al een paar maanden geleden maakte en nu eindelijk met jullie deel. Gelukkig zijn ze zowel in de winter als in de zomer lekker en gemakkelijk om te maken.
Dit is een recept dat mijn moeder al maakte toen we nog kleine kinderen waren en dat ik nog steeds heel erg lekker vind. Het is een ontzettend simpel en een heerlijk verfrissend zomers dessert. De frisheid van de vanilleyoghurt in combinatie met de romige slagroom maken dit dessert tot een groot succes.
Eten jullie wel eens stamppot in de zomer? Ik vind het ideaal, omdat het een makkelijke maaltijd is die je zo op tafel hebt staan. Door zomergroentes te gebruiken kun je dit zelfs nog bij 25 graden eten. Tja ook wij eten geen stamppot als het 30 of 40 graden is. Het liefst komt er met die temperaturen een frisse salade op tafel.
|